123-456-7890

info@goedkoopairmaxnike.nl

Home

Over ons

Neem contact op

Blog

Partner

Ben je op zoek naar de perfecte wax voor jouw haartype? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blog gaan we het hebben over de verschillende soorten wax en welke het beste bij jouw haar past. Want laten we eerlijk zijn, het gebruik van de verkeerde wax kan je kapsel behoorlijk verpesten. Dus laten we snel beginnen!

De verschillende soorten wax

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten wax op de markt, elk met hun eigen unieke eigenschappen. Zo heb je bijvoorbeeld wax op waterbasis, op oliebasis, met een matte finish of juist met een glanzende finish. Het is belangrijk om te weten welke soort wax het beste bij jouw haar past, zodat je het gewenste resultaat kunt bereiken.

Wax voor dun haar

Heb je dun haar? Dan is het belangrijk om een wax te kiezen die niet te zwaar is en je haar niet verzwaart. Kies bijvoorbeeld voor een wax op waterbasis, zoals de Doop Wax. Deze wax geeft je haar een lichte hold en zorgt voor een natuurlijke look. Bovendien is deze wax gemakkelijk uit te wassen, wat ideaal is voor dun haar dat snel vet wordt.

Wax voor dik haar

Voor dik haar is het juist belangrijk om een wax te kiezen die wat meer hold heeft. Kies bijvoorbeeld voor een wax op oliebasis, zoals de Doop Wax. Deze wax geeft je haar een sterke hold en zorgt voor een glanzende finish. Perfect voor het creëren van een strakke look of het temmen van wilde lokken.

Welke wax past bij jouw haartype?

Het is belangrijk om te weten welk haartype je hebt voordat je een wax kiest. Heb je dun haar? Kies dan voor een lichte wax op waterbasis. Heb je dik haar? Ga dan voor een wax op oliebasis met een sterke hold. En heb je krullend haar? Dan is een wax met een matte finish ideaal om je krullen te definiëren. Het is altijd een goed idee om advies te vragen aan je kapper, zodat je zeker weet dat je de juiste wax kiest voor jouw haartype.

Hopelijk heb je nu een beter idee welke wax bijvoorbeeld die van Moizt Cosmetics het beste bij jouw haar past. Vergeet niet om altijd de instructies op de verpakking te volgen en de wax goed te verdelen over je handen voordat je het aanbrengt. Zo voorkom je dat je te veel wax op één plek aanbrengt en je haar er vettig uit gaat zien. Met de juiste wax kun je elke dag genieten van een perfect gestyled kapsel!